Interessert i Minorga®?

Hva er Minorga®

Har du hørt om Minorga®, men lurer på mer om dette nye, miljøvennlige gjødselproduktet som nå er kommet på markedet?

Minorga Vekst er opptatt av å presentere seg gjennom å møte kunder og interessenter der de er, og stiller gjerne opp på medlemsmøter i bondelag, på messer, fagseminarer og andre informasjonsmøter. I tillegg gjennomfører vi møter med relevante rådgivningskontor for landbruket.

Christine Haaheim er salgskonsulent i Minorga Vekst, og stadig på farten ute hos bøndene for å presentere produkt, svare på spørsmål og følge opp deres gjødslingsprosjekter.

Ønsker du at Minorga Vekst skal komme hjem til nettopp DEG eller ditt bondelag? Eller kanskje du kunne tenke deg å bli Minorga® forhandler? Ta kontakt med Christine for en hyggelig og uforpliktende prat!

untitled_221015_0213-2
Christine Haaheim er Minorga Vekst sin dyktige salgskonsulent.

untitled_221015_0234-2untitled_221015_0237-2