Minorga® 10-1-5 – Mineral-organisk gjødsel til korn!

Hva er Minorga®, Jordforbedring, Minorga Vekst

Minorga® er en norskprodusert mineral-organisk gjødsel der vi har kombinert egenskapene i en mineralsk gjødsel med de gode egenskapene som en organisk gjødsel har. Vårt hovedprodukt Minorga® 10-1-5 er designet for å dekke næringsbehovet til korn, og inneholder 65% organisk gjødsel og 35% mineralsk gjødsel (nitrogen og kalium). Produktet leveres som 4-5 mm pellets i storsekk. Det ligger et stort utviklingsarbeid bak Minorga®, og våre medarbeidere står til tjeneste med informasjon og veiledning for våre kunder.

Pristilbud for høsten 2016 vil foreligge i begynnelsen av august.

Ta gjerne kontakt for en hyggelig gjødsel-prat om det er noe du lurer på!

Kanskje finner du også svar på noen av dine spørsmål her.